Bästa oddsen på VM i fotboll 2022

Här hittar ni bästa oddsen på VM i fotboll 2022. Detta är ett VM som inte liknar något av de tidigare då det spelas under vintern från den 21 november till 18 december 2022.

Bästa oddsen på VM i fotboll 2022

Bästa odds VM i fotboll 2022

När vi tittar på de bästa oddsen så är vi medvetna om att de kommer ändra en del fram tills dess att VM startar den 21 nov 2022. Men det är ändå förvånansvärt små förändringar i oddsen över tid. Med andra ord kommer vi att se att samma lag är favoriter nu som när VM startar.

Bästa odds på favoriterna i VM
Brasilien bästa odds 8,00 hos VM odds Unibet
Frankrike bästa odds 8,00 hos VM odds Betsafe
Tyskland bästa odds 10,00 hos VM odds Bet365
Spanien bästa odds 10,00 hos VM odds Bet365
England bästa odds 11,00 hos VM odds Bethard

Dessa är de fem stora favoriterna i VM. Därefter följer lag som Belgien, Argentina, Italien och Holland.

Speltips VM 2022: Skall man ge något generellt speltips på VM så är det att det blir någon av favoriterna som vinner. Att vinnaren finns bland de fem topplagen vi har listat är mycket troligt och vårt speltips är att betta på alla dessa lag. Oavsett vilket lag man vill betta på så kan det vara smart att lägga sitt spel på någon av favoriterna tidigt. De spelas ofta hårt inför turneringen och då sänker spelbolagen oddsen på dem. Tror man istället på en outsider så kan man vänta läge med sitt spel för att få ett högre odds.

Vill man betta på VM bör man kolla in alla VM bonusar från de svenska spelbolagen.

Spela på skyttekung i VM

När det gäller att spela på skyttekung i VM så är det ungefär som att spela på vinnare. Men här bör man vänta med sitt spel länge även om man tror på någon av favoriterna. Skador och formsvackor är helt avgörande för om man ska hitta värde i att spela på en viss skyttekung.

I övrigt är det ofta någon av favoriterna som tar hem skytteliga titeln. Och det är nästan alltid en spelare från ett av finallagen. Kan man hitta en spelare som passar in på detta så har man hittat ett bra bet när det handlar om att spela på skyttekung i VM.