Bettingtips på fotbolls EM 2024

Här ger vi er bettingtips och intressanta spelmarknader att hålla kolla på under fotbolls-EM 2024 i Tyskland. Bra odds på hela VM finns framförallt hos Betsson.

Bettingtips på fotbolls EM 2024

Bettingtips på fotbolls EM 2024

Fotbolls-EM 2024 är ett av årets mest efterlängtade evenemang för oss sportälskare och spelentusiaster. Det är också en tid när oddsen flödar och det finns gott om möjligheter att göra bra bet. Vi ska ge några bettingtips och titta lite extra på några intressanta spelmarknader inför fotbolls-EM 2024.

Vinnare av turneringen

En av de mest populära spelmarknaderna är att satsa på vilket lag som kommer att vinna hela turneringen. I år kan det vara bra att hålla ögonen på traditionella fotbollsmakter som favoriterna England och Frankrike samt givetvis även Tyskland, Spanien och regerande mästarna Italien. Kolla in de senaste oddsen på Betsmart.se och överväg att placera en satsning på din favorit i EM 2024.

Skytteligavinnare

Fotbolls-EM är en guldgruva för målskyttar, och att satsa på vem som kommer att bli skyttekung är alltid spännande. Håll koll på de främsta målskyttarna från olika lag och överväg att satsa på din favorit. De senaste turneringarna har sett namn som Cristiano Ronaldo, Antoine Griezmann och Harry Kane som skyttekungar. Man hittar ofta skyttekungar i storlag som Real Madrid, Barcelona, Bayern München, Man City och Liverpool.

Över/under mål i en match

Om du gillar att spela på målrika eller målsnåla matcher, kan över/under-spelmarknaden vara något för dig. Du kan satsa på om det kommer att vara fler eller färre mål än ett specifikt antal i en given match. Detta kan vara ett utmärkt sätt att öka spänningen i varje match, oavsett vilka lag som spelar.

Handicapspel

Handicapspel kan vara ett sätt att öka oddsen om du tror att ett lag är överlägset motståndet. Du kan satsa på att ett lag vinner med ett visst antal mål i handikapp, eller att de förlorar med färre mål än förväntat. Detta kan vara särskilt användbart om du tror att ett underdog-lag har potential att göra det bra men kanske ändå inte vinner matchen.

Halvtid/fulltid-spel

Halvtid/fulltid-spelmarknaden erbjuder möjligheten att satsa på resultatet vid både halvtid och slutet av matchen. Detta kan vara en utmanande spelmarknad, men om du har god kunskap om lagen och deras prestationer kan det vara värt att överväga. ett lag kan försvara sig bra i 45 minuter men efter 90 min vinner ofta det bästa laget och det kan man spela på med halvtid/fulltidsspel.

Övriga bettingtips på EM 2024

Fotbolls-EM erbjuder vanligtvis också en mängd specialspel och oddsboostar hos svenska spelbolag som kan vara mycket intressanta. Du kan satsa på allt från antalet hörnor och frisparkar till om det kommer att finnas ett straffmål i en match. Oddsboostarna ger dig extra bra odds på några utvalda spel och dessa finns hos bl a Betsson och Comeon.

Innan du placerar dina spel, se till att göra din hemläxa och hålla dig uppdaterad om skador, laguppställningar och formen på de olika lagen. Kom också ihåg att jämföra odds mellan spelbolagen så att du alltid spelar till bästa oddset.