Georgien – Portugal 26/6 EM 2024

Georgien – Portugal möts i Fotbolls EM 2024 den 26 juni kl 21:00 i Gelsenkirchen och sänds i TV4 och TV4 Play. Här hittar du speltips, bästa odds, laguppställningar och alla förutsättningarna för EM-matchen. I grupp F möts även Tjeckien – Turkiet samtidigt i den tredje omgången.

Georgien - Portugal 26/6 EM 2024

Bästa odds Georgien – Portugal 26/6 2024

Här hittar du bästa odds på matchen från de bästa svenska spelbolagen:

Powered by

Laguppställningar Georgien – Portugal

Förväntad Laguppställning Georgien 3-1-4-2:

Målvakt: Mamardashvili
Backar:
 Kvirkvelia, Kashia, Dvali
Def Mittfält:
 Kiteishvili
Mittfält: Kakabadze, Shengelia, Kochorasvili, Chakvetadze
Forwards: Zivzivadze, Kvaratskhelia

Skador och avstängningar för Georgien:

Förväntad Laguppställning Portugal 4-4-2:

Målvakt: Costa
Backar:
Canselo, Silva, Dias, Dalot
Mittfält: 
B. Silva, Palhinha, Fernandes, Leao
Forwards: Ronaldo, Ramos

Skador och avstängningar för Portugal:

Speltips Georgien – Portugal i EM 2024

Georgien – inför matchen

Georgien spelar sitt första EM någonsin och det firades rejält när man klarade att vinna mot Grekland i Playoff. Det blev straffar som avgjorde till slut. Man fick chansen efter att man spelat ett bra Nations League. Men faktum är att det är en stor skräll att man är med i EM. De har en stjärna i Kvaratskhelia som spelar i Napoli och kan göra oväntade saker. Det behövs om de ska ha en minimal chans i denna matchen.

Portugal – inför matchen

Portugal gjorde ett riktigt bra EM kval och vann alla tio kvalmatcher på ett övertygande sätt. Visserligen var det inte den starkaste gruppen men det visade ändå att Portugal hade en otroligt hög nivå under hela kvalet. Här finns enormt spelsinne och vi kommer se en match där Portugal och mycket boll och vi tror inte att Georgien har mycket att sätta emot här.

Speltips: Portugal vinner enkelt men vi avvaktar oddsen.

Top 3 Spelbolag EM 2024

SpelbolagEM bonus
Bet365 sportbonus
100% upp till 1500
Upp till 1.500 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Läs fullständiga villkor hos Bet365

Till Bet365
Betsson sportbonus
100% upp till 500
Min. insättning 100 kr. Bonusen är giltig i 60 dagar. Gäller på odds 1.8 eller högre och har 12x i omsättningskrav. 18+. stödlinjen.se. Regler och villkor gäller. Reklam.

Till Betsson
ComeOn sportbonus
100% upp till 500
18+, nya kunder. Min. Insättning 100 kr, max bonus 500 kr. 6x omsättning på betting, minsta odds 1.8. Giltig i 60 dagar. stödlinjen.se, Spelpaus, Spela Ansvarsfullt. Klicka här för fullständiga regler och villkor

Till ComeOn

Live stream Fotbolls EM 2024

Varje match i Fotbolls EM 2024 kommer visas antingen på SVT eller TV4. För att kunna se matcherna krävs alltså SVTplay eller tillgång till de fria kanalerna SVT1 och SVT2. Om du vill se matcherna som visas i TV4 krävs TV4-kanalen eller TV4play. Där kan du streama alla matcherna.

Tidigare möten mellan lagen

Georgien och Portugal har inte mötts innan i EM eller VM kval sammanhang. De spelar inte heller i samma division i Nations League. Därför är detta första gången lagen möts och det kommer var en stor match för spelarna i Georgien.

Portugal gjorde ett starkt EM kval och är med rätta en av favoriterna i hela EM. Här finns ett spelsinne som få andra lag har. Portugals mittfält kan dominera i princip alla matcher man spelar och det kommer vara svårt för Georgien att få låna boll i denna matchen.

Georgien gjorde det bra som ens tog sig till EM men man får svårt mot så spelskickliga lag som Portugal tror vi. i själva EM kvalet imponerade Georgien inte utan fick sin kvalplats till EM via Nations League.

EM i fotboll

Portugal är det bättre laget och att de vinner enkelt mot Georgien.