Georgien – Tjeckien 22/6 EM 2024

Georgien – Tjeckien möts i Fotbolls EM 2024 den 22 juni kl 15:00 i Hamburg och sänds i TV4 samt TV4 Play. Här hittar du speltips, bästa odds, laguppställningar och alla förutsättningarna för EM-matchen. Matchen spelas i grupp F där även Turkiet – Portugal möts i den andra omgången.

Georgien - Tjeckien 22/6 EM 2024

Bästa odds Georgien – Tjeckien 22/6 2024

Här hittar du bästa odds på matchen från de bästa svenska spelbolagen:

Powered by

Laguppställningar Georgien – Tjeckien

Förväntad Laguppställning Georgien 3-1-4-2:

Målvakt: Mamardashvili
Backar:
 Kvirkvelia, Kashia, Dvali
Def Mittfält:
 Kiteishvili
Mittfält: Kakabadze, Shengelia, Kochorasvili, Chakvetadze
Forwards: Zivzivadze, Kvaratskhelia

Skador och avstängningar för Georgien:

Förväntad Laguppställning Tjeckien 3-5-2:

Målvakt: Stanek
Backar: Zima, Brabec, Holes
Mittfält: Caufal, Sadilek, Provod, Soucek, Doudera
Forward: Chytil, Kuctha

Skador och avstängningar för Tjeckien:

Speltips Georgien mot Tjeckien i EM 2024

Georgien – inför matchen

Georgien spelar sitt första EM någonsin och det firades rejält när man klarade att vinna mot Grekland i Playoff. Det blev straffar som avgjorde till slut. Man fick chansen efter att man spelat ett bra Nations League. Men faktum är att det är en stor skräll att man är med i EM. De har en stjärna i Kvaratskhelia som spelar i Napoli och kan göra oväntade saker. Det behövs om de ska ha en liten chans i denna matchen.

Tjeckien – inför matchen

Tjeckien slutade tvåa i sin kvalgrupp efter Albanien. I samma grupp fanns även Polen som man lyckades besegra på hemmaplan med 3-1. Det visar att man kan spela bra även mot lite bättre motstånd. Nu väntar ett ganska svagt Georgien som man bör kunna slå relativt enkelt.

Speltips: Tjeckien vinner matchen ganska enkelt tror vi.

Top 3 Spelbolag EM 2024

SpelbolagEM bonus
Bet365 sportbonus
100% upp till 1500
Upp till 1.500 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Läs fullständiga villkor hos Bet365

Till Bet365
Betsson sportbonus
100% upp till 500
Min. insättning 100 kr. Bonusen är giltig i 60 dagar. Gäller på odds 1.8 eller högre och har 12x i omsättningskrav. 18+. stödlinjen.se. Regler och villkor gäller. Reklam.

Till Betsson
ComeOn sportbonus
100% upp till 500
18+, nya kunder. Min. Insättning 100 kr, max bonus 500 kr. 6x omsättning på betting, minsta odds 1.8. Giltig i 60 dagar. stödlinjen.se, Spelpaus, Spela Ansvarsfullt. Klicka här för fullständiga regler och villkor

Till ComeOn

Live stream Fotbolls EM 2024

Varje match i Fotbolls EM 2024 kommer visas antingen på SVT eller TV4. För att kunna se matcherna krävs alltså SVTplay eller tillgång till de fria kanalerna SVT1 och SVT2. Om du vill se matcherna som visas i TV4 krävs TV4-kanalen eller TV4play. Där kan du streama alla matcherna.

Tidigare möten mellan lagen

Georgien och Tjeckien har inte mötts någon gång tidigare i EM eller VM kval. De har inte heller spelat någon internationell träningslandskamp mot varandra tidigare.

Detta blir alltså första gången lagen möts och vi har inte tillgång till någon extra statistik som kan hjälpa oss med bettingen på matchen.

Tittar man på FIFAs världsranking inför EM så är Georgien på en 77:e plats och Tjeckien på en 40:e plats och det säger ändå en del om skillnaden i kvalité på lagen.

EM i fotboll

Vi tror att Tjeckien är det bättre laget och att de vinner mot Georgien .

Sammanfattningsvis är matchen mellan Georgien och Tjeckien mycket intressant. Framförallt eftersom dessa båda lag aldrig har mötts tidigare.