Speltips Sverige – Belgien EM kval 24/3 2023

Speltips Sverige – Belgien som möts i EM-kvalet den 24/3 2023. Matchen spelas på Friends Arena och startar kl 20:45. Vi ger dig speltips på denna matchen och på EM kvalet.

Speltips Sverige - Belgien EM kval 24/3 2023

Speltips Sverige – Belgien

Sverige som hade en svag avslutning i Nations League 2022 har en hel del att bevisa i detta EM kvalet. Lottningen i kvalet gav oss ett av Europas bästa landslag så det gäller att vara med från start om det ska bli något EM 2024. Detta blir givetvis en en tuff uppgift men med tanke på att vi har hemmaplan så finns ändå vissa chanser till att ta poäng. Det kommer att vara ett defensivt Sverige som hoppas på kontringar och ju längre vi håller nollan desto större är chansen att vi ska få med oss något från denna matchen.

Belgien är rankade som nummer 4 i världen och har bättre spelare än Sverige på alla positioner. Man kan även prata lite extra om Kevin De Bruyne som är en av världens bästa spelare och i matcher som denna brukar han dominera. Belgien är favoriter att vinna kvalgruppen och är även favoriter i denna matchen. Men är det någon match i kvalet som kan vara lite lurig för Belgien så är det just borta mot Sverige, men det mesta talar ändå för en Belgisk seger!

Speltips 1: Belgien vinner till bästa oddset 2.00 hos Unibet

Speltips 2: Båda lagen gör mål till bästa oddset 1.75 hos Betsson

Andra bra spel på EM kvalet

I EM kvalets spelschema spelas många matcher och då är det en hel del storfavoriter som man ändå kan spela lite på. Men det går oftast inte att betta 1X2 då oddsen är för låga. Men då kan man istället med fördel spela andra typer av spel.

Ex: Att vinna båda halvlekarna, Asian Handicap -2 mål, Halvtid/Fulltid och att spela på att vissa spelare gör mål när man väl har sett laguppställningarna en timme innan match.

Man ska även se till att ta spelbolagens oddsbonusar som kan göra en hel del skilland när det gäller att förbättra sina odds.

Bra bonusar på EM kvalet är följande:

  1. Betfair – 100% upp till 1000 kr
  2. Bethard – 100% upp till 1000 kr
  3. Betsson -100% upp till 500 kr
✅ Finns det bra speltips på Sverige – Belgien i EM kvalet?

Ja, bästa spelet just nu är: Båda lagen gör mål till bästa oddset 1.75 hos Betsson

✅ Finns det bra oddsbonusar på EM kvalet?

Ja, vi tipsar om de tre bästa bonusarna att använda på EM kvalet!