Ukraina – Belgien 26/6 EM 2024

Ukraina – Belgien möts i Fotbolls EM 2024 den 26 juni kl 18:00 i Stuttgart och sänds i SVT samt SVT Play. Här hittar du speltips, bästa odds, laguppställningar och alla förutsättningarna för EM-matchen. Matchen spelas i den tredje omgången i grupp E där även Slovakien – Rumänien möts samtidigt.

Ukraina - Belgien 26/6 EM 2024

Bästa odds Ukraina – Belgien 26/6 2024

Här hittar du bästa odds på matchen från de bästa svenska spelbolagen:

Powered by

Laguppställningar Ukraina – Belgien

Förväntad Laguppställning Ukraina 3-4-3:

Målvakt: Lunin
Backar:
 Konoplya, Zabarnyi, Matvienko, Mykolenko
Mittfält: 
Malinonskyi, Brazhko, Sudakov
Forwards: Tsygankov, Yaremchuk, Mudryk

Skador och avstängningar för Ukraina:

Förväntad Laguppställning Belgien 3-4-3:

Målvakt: Sels
Backar:
Castagne, Faes, Verthongen, Theate
Mittfält: 
Mangala, De Bruyne, Openda
Forwards: Lukebakio, Lukaku, Doku

Skador och avstängningar för Belgien:

Speltips Ukraina mot Belgien i EM 2024

Ukraina – inför matchen

Ukraina har ett starkt lag med Chelsea stjärnan Mudryk i spetsen. Man visade i Playoff att man aldrig ger sig och Belgien kommer att få slita i 90 minuter om man ska besegra Ukraina. Får man allt att stämma kan man gå långt i EM. Matchen mot Belgien tror vi blir jämn men att Belgien ändå är lite bättre och till slut kommer att hitta luckor i Ukrainas försvar.

Belgien – inför matchen

Belgien fick en ganska enkel resa till EM då Sverige underpresterade i EM kvalet. På åtta matcher blev det sex segrar och två kryss och med det vann man gruppen en poäng före Österrike. Nu har haft lite tur med lottningen och det bör inte bli några problem att ta sig förbi gruppspelet. Nu i sista matchen mot Ukraina kan man redan vara klara men det gäller att vinna gruppen och då är det seger som gäller även här.

Speltips: Belgien vinner!

Top 3 Spelbolag EM 2024

SpelbolagEM bonus
Bet365 sportbonus
100% upp till 1500
Upp till 1.500 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Läs fullständiga villkor hos Bet365

Till Bet365
Betsson sportbonus
100% upp till 500
Min. insättning 100 kr. Bonusen är giltig i 60 dagar. Gäller på odds 1.8 eller högre och har 12x i omsättningskrav. 18+. stödlinjen.se. Regler och villkor gäller. Reklam.

Till Betsson
ComeOn sportbonus
100% upp till 500
18+, nya kunder. Min. Insättning 100 kr, max bonus 500 kr. 6x omsättning på betting, minsta odds 1.8. Giltig i 60 dagar. stödlinjen.se, Spelpaus, Spela Ansvarsfullt. Klicka här för fullständiga regler och villkor

Till ComeOn

Live stream Fotbolls EM 2024

Varje match i Fotbolls EM 2024 kommer visas antingen på SVT eller TV4. För att kunna se matcherna krävs alltså SVTplay eller tillgång till de fria kanalerna SVT1 och SVT2. Om du vill se matcherna som visas i TV4 krävs TV4-kanalen eller TV4play. Där kan du streama alla matcherna.

Tidigare möten mellan lagen

Ukraina och Belgien har inte mötts många gånger tidigare och detta är deras första officiella match.

I EM kvalet lyckades Ukraina inte riktigt och fick förlita sig på playoff. Där gick det bättre och man lyckades nå EM i Tyskland efter att ha besegrat Island i den avgörande matchen med 2-1.

Belgien spelade i samma kvalgrupp som Sverige och vann den enkelt. Här visade man att man är ett lag att räkna med även i EM slutspelet.

EM i fotboll

Vi tror att Belgien är det bättre laget och att de vinner mot Ukraina här.

Sammanfattningsvis är matchen mellan Belgien och Ukraina mycket intressant. Oavsett tidigare resultat kommer denna matchen bli minnesvärd för både spelare och fans.