Speltips på Vinnare av EM 2024 i Tyskland

Har har vi ett stort speltips på vinnare av EM 2024 i Tyskland. Vi tittar på favoriternas väg till en EM final och vilka odds som vi tycker är intressanta att betta på!

Speltips på Vinnare av EM 2024 i Tyskland

Speltips på Vinnare av EM 2024

Vi tar en titt på oddsen först för att se vilka lag som spelbolagen har som favoriter att vinna EM 2024 i Tyskland. Spelbolagen ger 8 lag en rimlig chans att vinna EM.

Oddsen ovan uppdateras under hela EM och det går att betta på EM vinnare ändra fram tills EM-finalen startar.

Oddsen inför EM säger att England och Frankrike är de två stora favoriterna att vinna EM denna gången. Dessa båda lag har mellan 20-25% vinstchans enligt de svenska spelbolagen. Här finns de bästa spelartrupperna. Många lag kan matcha England och Frankrike i en match men i ett långt mästerskap och om blir det många skador så kan båda dessa lag fortfarande prestera på topp. Det är den stora skillnaden och som gör dessa lag till favoriter.

Därefter är det framförallt tre lag som har en rimlig chans enligt spelbolagen och det är Tyskland, Spanien och Portugal. Dessa lag ger spelbolagen strax över 10% vinstchans. Även dessa lag har bra truppen men inte samma bredd. Men under normala omständigheter så kan alla dessa lag vinna och det är intressant odds framförallt på Portugal anser vi.

Därefter följer ytterligare tre lag med ca 5-6% vinstchans vardera och det är Italien, Belgien och Nederländerna. I förra EM så vann Italien och de hade liknande odds den gången. Det visar att alla dessa lag har en rimlig chans att knipa EM guldet. Det är är även därför vi anser att de bästa spelen är på de lag som har lite högre odds.

Skall man betta på en vinnare så tycker vi att Belgien är det bästa spelet. De gjorde ett starkt EM kval och har kanske EMs lättaste grupp. Lukakau har goda chanser att bli EMs bästa målskytt. Även Italien är ett bra spel anser vi. De har bättre chanser än de få procent spelbolagen ger dem. Vill man ha ytterligare något lag så är Portugal ett bra bet. Även de har en lätt EM grupp och kommer troligtvis med pigga ben in till åttondelsfinalen i EM.

Speltips: Bästa spelet enligt oss är att betta på Belgien och Italien och.